Expertise

Door 37 jaar ervaring in de elektrotechniek kunnen wij zorg dragen voor een betrouwbare en zorgvuldig aangelegde zonnestroom-installatie.

Zonnepanelen plaatsen op het dak van de woning is maar een klein onderdeel van een correcte zonnepanelen-installatie.

Om te zorgen voor een goed functionerende zonnestroom installatie dienen niet alleen de zonnepanelen juist geplaatst te zijn, maar nog belangrijker is dat de achterliggende elektrische installatie op een juiste wijze is aangelegd, aangesloten en dat de juiste materialen correct zijn geëngineerd, conform de eisen van de NEN1010.

Elkor Solar Energy onderscheidt zich door gebruik te maken van gekwalificeerde vakmensen, welke zijn onderricht in de Elektrotechniek en Zonnestroom systemen, Elkor Solar Energy is in het bezit van zowel de SEI erkenning Elektro Laagspanning installaties als de SEI erkenning zonnestroom.

Onze adviseurs zijn deskundige in Zonnestroom systemen, en onze uitvoerende vakmensen zijn gecertificeerd in  Uitvoering zonnestroom systemen praktijk, conform het KvINL. 

Wij zijn opgenomen in het nationaal kwaliteits register van gekwalificeerde installateurs in de ( duurzame ) bouw-en installatie sector.

QBISnl is in 2013, mede op verzoek van de overheid, opgericht als openbaar nationaal kwaliteitsregister van gekwalificeerde installateurs en installatiebedrijven in de (duurzame) bouw- en installatiesector.

Zo hebben consumenten een betrouwbaar handvat bij de keuze uit een breed marktaanbod. Van vakbekwaam installatiebedrijf voor duurzame energie-installaties tot een professionele loodgieter, gecertificeerde elektricien of EPA-adviseur. Van energielabel-specialist tot duurzame energie installateur.

Installateurs en adviseurs opgenomen in www.QBIS.nl zijn vakbekwaam, gekwalificeerd of gecertificeerd. De installateurs beschikken over de juiste specialistische vaardigheden om de installatietechniek in en om uw huis goed en state of the art uit te voeren.

Zoals Qbis.nl het zelf verwoord : Een mooie website zegt niks over vakmanschap en helaas geeft een aardige stem geen kwaliteitsgarantie… QBISnl wél! Dit nationale register geeft alleen namen van gecertificeerde en gekwalificeerde installateurs en adviseurs.

Elkor Solar Energy is momenteel de enige met SEI erkenning zonnestroom, in de regio Zuid-West Brabant.

Elkor Solar Energy is VCA * gecertificeerd, wat U als klant de garantie geeft dat er ten alle tijde veilig word gewerkt op hoogte.
We hebben voor elk dak de juiste algemene veiligheids middelen, en persoonlijke veiligheidsmiddelen tot onze beschikking.

Als U Kiest voor Elkor Solar Energy kiest U voor Betrouwbaarheid en Kwaliteit, want een zonnestroom-installatie verdiend het om nog vele jaren op de juiste, maar zeker vooral veilige wijze te functioneren.

                  

 Partners

rexel
SMA
Solar Edge
ESDEC